fbpx

accidente-rutiere-prahova-victime.jpg

Aproximativ 20 de accidente au avut loc, miercuri, pe șoselele din Prahova. 12 dintre evenimentele rutiere au fost catalogate drept tamponări, fiind soldate numai cu pagube materiale. Principala cauză de producere a accidentelor a avut legătură cu poleiul. În cursul dimineții de ieri a plouat, iar carosabilul a devenit un veritabil patinoar. Opt persoane, printre care și doi copii, au ajuns la spital, în urma leziunilor suferite.

Primul accident rutier a avut loc chiar de la primele ore ale dimineții, în jurul orei 06.30, la Bănești. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că a avut loc un accident rutier, după ce două autoturisme s-au tamponat.

O oră mai târziu, în jurul orei 07.38, printr-un nou apel la 112 era anunțat un accident rutier în Ploiești, pe strada Mihai Bravu. Victima accidentului, o femeie în vârstă de 68 de ani, a fost acroșată de un autoturism. Persoana rănită, care prezenta un traumatisme la mână și la picior, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Câteva minute mai târziu, la ora 07.57, tot la 112 era anunțat faptul că a avut loc o tamponare la Bobolia, iar la diferență de numai un minut era anunțat faptul că a avut loc un accident la Mislea. Doi copii, în vârstă de 6 ani și de 10 ani, precum și un tânăr în vârstă de 32 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean Ploiești.

Trei minute mai târziu, la ora 08.01, la Câmpina, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost acroșat de un autoturism. Acesta prezenta o fractură la picior, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina.

La ora 08.43, la 112, era anunțat un al cincilea accident, la Plopeni. Victima, un tânăr în vârstă de 27 de ani a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În următoarele 20 de minute, tot pe șoselele din Prahova s-au produs alte patru evenimente rutiere, la Cocorăștii Mislii (1), la Mizil (2) și la urlați (1), din fericire soldate numai cu pagube materiale.

La ora 10.30, o persoană a sunat la 112 și a anunțat cel de-al 11-lea accident, care s-a produs la Bărăitaru. Două femei, în vârstă de 47 de ani, respectiv 35 de ani, care prezentau diverse traumatisme au fost asistate din punct de vedere medical la fața locului.

Alte două tamponări au avut loc în următoarele 30 de minute, pe raza localităților Cioceni și Potigrafu, iar la ora 11.59 era anunțat un nou accident la Bărăitaru, de data aceasta victimă fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

A urmat apoi, la 12.44, o tamponare pe raza localității Berciug, iar la ora 13.08 - un accident pe DN1, în zona Câmpina, în ultimul caz victimă fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina.

Ultimele trei evenimente rutiere s-au produs miercuri după-amiază, la Ploiești (2), pe străzile Ștradului și Vitejilor, dar și la miezul nopții, la Urleta, toate fiind catalogate drept tamponări.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg