accident-rutier-lipanesti.jpg

Accidentul rutier s-a produs joi, pe DN1, în  intersecția de la Florești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE - Traficul în zonă a fost reluat. Din fericire, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate. Două persoane au fost asistate medical la fața locului. 

Traficul din zonă este dirijat pe o bandă de mers pe sensul către Ploiesti. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.