img (9).jpg

Un tânăr de 26 de ani a ales să-și pună capăt zilelor intrând cu mașina frontal într-un stâlp de beton, care susține un pod. Tragedia s-a produs în această dimineață, în Bistrița. 

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a făcut praf, iar șoferul a murit pe loc. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul acestuia a fost găsit la câțiva metri în afara autoturismului condus cu peste 200 de km/oră.

Potrivit observator.tv, tânărul șofer se numește Andrei Pintican și ar fi avut probleme în căsnicie, iar ieri s-ar fi pronunțat divorțul tânărului de soția sa, cu care era casătorit doar de un an.

Acesta lucra ca inginer șef la un service auto.

La fața locului nu ar fi urme de frânare, semn care avansează ipoteza unei sinucideri.

Galerie FOTO (sursa: observator.tv)

img (5).jpgimg (6).jpgimg (7).jpgimg (8).jpgimg (9).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.