scurgeri-gaz-cisterna-02.jpg

Continuă seria evenimentelor rutiere, al cincilea din dimineața zilei de miercuri.

Pe DN 1 B la ieșire din Albesti către Mizil, o cisterna goală prezintă scurgeri de motorina de la rezervor. Nu sunt precizate deocamdată împrejurările și nu au fost înregistrate victime.

Pompierii ISU Prahova intervin cu o autospecială de lucru cu apa și spumă, pentru asigurarea zonei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IPJ Prahova avertizează participanții la traficul rutier, asupra fenomenului meteo extrem de periculos, înregistrat în Prahova. Temperaturile negative de la nivelul solului fac ca ploaia să înghețe și să se formeze polei.

foto ilustrativ

scurgeri-gaz-cisterna-02.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...