copil-volan.png

Accidentul petrecut marți seară, în jurul orei 23:00, în cartierul Malu Roșu din Ploiești, a fost provocat de un băiat de 14 ani.

Acesta a furat cheile mașinii de la mama sa și a plecat, cu fratele geamăn pe scaunul din dreapta, într-o plimbare prin cartier.

La intersecia străzilor Traian cu Malu Roșu, puștiul a scăpat mașina, un Opel, de sub control și a lovit un VW Golf parcat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din impact a rezultat avarierea unei conducte de gaze.

Copilul care s-a aflat la volan a scăpat teafăr, în schimb geamănul din dreapta a fost rănit, însă nu foarte grav.

Acum, puștiul de la volan va fi cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corprorală din culpă, distrugere și furt.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.