fbpx

etilotest1.jpg

Aproape 200 de contravenții aplicate și 10 permise reținute. Acesta este bilanțul ultimelor 24 de ore al acțiunilor derulate de polițiștii rutieri în Prahova. Printre șoferii amendați se numără și unul mort de beat, care și-a lăsat mașina avariată în mijlocul unei străzi din Breaza. Acestuia i s-a întcmit și dosar penal.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o serie de acțiuni pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză și a bicicliștilor care nu respectă normele rutiere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale (15 pentru viteză excesivă), în valoare de 15.035 lei, iar ca măsuri complementare au reținut două permise de conducere.

Cu titlu de exemplu, precizăm că polițiștii din Breaza, în jurul orei 00.20, au observat un autovehicul avariat, ce staționa perpendicular pe axul drumului.

Au identificat conducătorul auto în persoana unui localnic de 48 de ani, față de care, în urma testării cu etilotestul, a rost relevată o concentrație de 0,87 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg