fbpx

dj236_9e7e8 (1).jpg

Luna trecută, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, anunța că traficul greu va fi deviat de pe DN 1 - centura de vest pe DJ 236. Este vorba de drumul din spatele mall-ului Ploiești Shopping City, respectiv pasarela peste DN 1 aflată la 500 de metri de magazinul Metro. 

După ce aleșii au votat un buget de 550.000 de lei pentru lucrări de lucrări de semnalizare rutieră privind devierea traficului greu din zonă, măsura se va aplica abia la finalul acestei luni.

Motivul? De săptămâni bune, iluminatul public pe DJ 236, inclusiv pe pasajul de lângă Metro nu funcționează, după cum ne-a semnalat și o cititoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactat de observatorulph.ro, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader a declarat:

”Sunt mai mulți stâlpi căzuți și becuri arse pe DJ 236, astfel încât am fost nevoiți să facem o achiziție publică separată de montarea indicatoarelor pentru devierea traficului greu. Estimăm că în două săptămâni va fi rezolvată și problema iluminatului public, fără de care poliția nu ne poate aviza favorabil acestă măsură”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg