dj236_9e7e8 (1).jpg

Luna trecută, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, anunța că traficul greu va fi deviat de pe DN 1 - centura de vest pe DJ 236. Este vorba de drumul din spatele mall-ului Ploiești Shopping City, respectiv pasarela peste DN 1 aflată la 500 de metri de magazinul Metro. 

După ce aleșii au votat un buget de 550.000 de lei pentru lucrări de lucrări de semnalizare rutieră privind devierea traficului greu din zonă, măsura se va aplica abia la finalul acestei luni.

Motivul? De săptămâni bune, iluminatul public pe DJ 236, inclusiv pe pasajul de lângă Metro nu funcționează, după cum ne-a semnalat și o cititoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactat de observatorulph.ro, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader a declarat:

”Sunt mai mulți stâlpi căzuți și becuri arse pe DJ 236, astfel încât am fost nevoiți să facem o achiziție publică separată de montarea indicatoarelor pentru devierea traficului greu. Estimăm că în două săptămâni va fi rezolvată și problema iluminatului public, fără de care poliția nu ne poate aviza favorabil acestă măsură”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.