accident-sag-1-400x250.jpg

Accidentul s-a produs pe DN1, la km 41+700, în localitatea Potigrafu, pe sensul Ploiești - București.

Șoferul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul și ajungând în curtea unui localnic.

A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare de la ISU Prahova, întrucât tânărul a rămas încarcerat între fiare, însă conștient.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A fost preluat de un echipaj al SAJ Prahova și transportat la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Polițiștii serviciului rutier cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Nu sunt probleme de trafic.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...