accident-cu-sapte-masini-pe-dn1-in-dreptul-localitatii-baicoi.jpg

Patru mașini au fost implicate, luni dimineața, într-un accident în lanț petrecut pe DN 1, la Liliești (Băicoi). Un alt accident s-a produs la câțiva km de acesta, după c eun șofer nu s-a asigurat.

Din primele informații, primul accident s-a produs din cauza unui șofer care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite și transportate la spitalul județean de urgență din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trafcul în zonă, pe sensul spre Ploiești, este în cotinuarea dirijat.

Un alt accident s-a produs la câțiva km de acesta, la intersecția DN 1 cu drumul de acces către Băicoi, din cauza neacordării de prioritate.

Două mașini au fost implicate, fără ca cineva să fie rănit.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...