c17c61bfcaf9043fda.jpg

Minicanța prilejuită de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României aproape că s-a terminat iar sutele de mii de turiști care au ales să petreacă finalul de săptămână la munte se întorc astăzi acasă. La această oră (15.00), pe DN1, traficul rutier este intens.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, începând cu ora 12.00, polițiștii din Brașov au dispus devierea traficului pe coborâre pe DN1A pentru evitarea supra-aglomerării Văii Prahovei în zona stațiunilor montane.

La această oră, deși nu sunt înregistrate blocaje pe DN1A, traficul s-a intensificat iar pe DN1 este aglomerație, mașinile circulând în coloană pe sensul către Ploiești, de la limita cu județul Brașov până la Comarnic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În continuare, Poliția recomandă rutele alternative pentru evitarea așteptării în traficul de pe DN1.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Fotografie cu caracter ilustrativ

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.