61857058.jpg

O nouă minivacanță și eterna problemă. Poate la următorul Centenar, norocoșii acelor vremuri să circule pe Autostrada Ploiești-Brașov.

Conform informațiilor furnizate de subcomisar Marian Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova, polițiștii Serviciului Rutier acționează pentru fluidizarea traficului, însă circulația este îngreunată de numărul mașinilor care se deplasează dinspre Ploiești, spre Valea Prahovei.

În jurul orei 12.00, coloana în mișcare era de la km 99, zona Nistorești. În Comarnic se circulă fluent cu 30 - 40 km/h.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la ieșire din Comarnic până în Poiana Țapului se circulă fluent, de unde începe coloana (6 km), până la ieșirea din Bușteni. De la ieșire din Bușteni, se reia fluența circulației.

Întrucât polițiștii anticipează că valorile de trafic se vor intensifica, recomanda ruta alternativă pe DN1A.

În continuare se înregistrează temperaturi scăzute -6 -7 grade.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Radar pe DN 1, la ieșire din Potigrafu

Un cititor ne-a sesizat că marți dimineață, pe DN 1, la ieșire din Potigrafu spre Ploiești, după trecerea de pietoni, un polițist acționează cu pistolul radar. ”Este într-un logan inscripționat cu...