controlintraficarevoiepolitistul-1399568634.jpg

Trei conducători auto depistați ieri fără permis și alte 15 permise de conducere reținute într-o acțiune derulată ieri de polițiștii prahoveni de la Rutieră.

Comunicatul IJP Prahova

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea și sancționarea pietonilor care nu respectă normele rutiere, precum și a conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere acestei categorii de participanți la trafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.325 lei și au reținut cinci permise de conducere.

De asemenea, echipe de polițiști rutieri din Ploiești, Câmpina și Secția Rurală nr. 2 Florești au depistat câte un conducător auto care circula fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest sens, celor depistați le-au fost întocmite dosare penale.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.