img (1).jpg

O tânără spulberată pe o trecere de pietoni pe Bulevardul Alexandru Lapușneanu din Constanța, de un șofer vitezoman, a murit la aproape trei săptămâni de la accident.

În seara zilei de 11 noiembrie, un autoturism Ford condus de un tânăr a intrat într-un grup de oameni, pe trecerea de pietoni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului devastator, un tânăr de 28 de ani,  Alexandru Sava, care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost preluat de medici de la locul accidentului a murit la spital.

O altă victimă, Ana Maria Luca, a fost transportată în stare gravă la spital, în timp ce alte două persoane au suferit răni mai ușoare.

Din păcate, miercuri, medicii au anunțat decesul tinerei de 31 de ani, fiica unui consilier local din Cogealac.

Tânăr șofer este sub control judiciar.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.