c50f7878-aa73-461d-a0d8-91d107c95baf.jpg

Accidentul s-a produs joi dimineața, în jurul orei 10.15, la intrare în Sinaia, pe sensul spre Brașov.

Trei persoane aflate în autoturism sunt asistate medical la locul accidentului.

Se pare că șoferul nu ar fi adaptat viteza, pierzând controlul volanului și intrând cu mașina într-un cap de pod.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accidentul nu a îngreunat traficul rutier.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Sursa IPJ Prahova. Revenim cu detalii.

c50f7878-aa73-461d-a0d8-91d107c95baf.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.