WhatsApp Image 2018-11-28 at 19.13.36 (1).jpeg

Marți seară, în jurul orelor 22.00, în intersecția McDonald's Nord din Ploiești, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o ambulanță SMURD.

Se pare că autoturismul a intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului, fiind lovit de ambulanța SMURD, care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, având pacient.

În cele din urmă, pacientul din SMURD a fost preluat de o altă ambulanță și transportat la destinație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului:

WhatsApp Image 2018-11-28 at 19.13.36.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-28 at 19.13.36 (1).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.