accident-rutier-centura-vest-sens-giratoriu-ploiesti.jpg

Accident, miercuri dimineața, pe strada Ștrandului din Ploiești.

Un șofer a lovit două mașini care așteptau să acorde prioritate pentru a pătrunde în sensul giratoriu din zona Bereasca.

Citește și Accident marți seara în Ploiești. Un șofer a intrat în intersecție pe roșu. VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este al doilea accident din Ploiești produs în această dimineață, în mai puțin de 30 de minute.

Primul a fost acesta: Accident pe centura de vest a Ploieștiului, în intersecția morții

Din impact a rezultat avarierea celor trei mașini implicate.

Din fericire, accidentul s-a soldat dar cu pagube materiale.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...