accident-autoturisme-centura-vest-intersectie-buda_ad103.jpg

O autoutilitară și un Opel Astra au intrat în coliziune, miercuri dimineață, pe centura de Vest a Ploieștiului, la intersecția cu drumul județean de acces spre Buda.

Din primele informații, unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure.

Citește și Accident marți seara în Ploiești. Un șofer a intrat în intersecție pe roșu. VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu se cunoaște starea victimelor.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE Se pare că accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferii mergând pe varianta constatării amiabile.

Citește și Ambulanță SMURD cu pacient, implicată într-un accident rutier la Ploiești

Aici se produc frecvent accidente grave, conducerea Consiliului Județean Prahova promițând de ani buni construirea unui pasaj peste ”intersecția morții”.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...