accident-rutier-in-gorj-310548.jpg

Accidentul s-a produs marți, după ora 13, se pare pe fondul neacordării de prioritate.

Inițial a fost sesizat accident cu pagube materiale, una din părțile implicate solicitand ulterior ambulanță.

Polițiștii serviciului rutier dirijează circulația în zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată polițiștii atrag atenția șoferilor că urmează o periodă în care condițiile meteo se înrăutățesc, pe fondul unui cod galben de ninsori, prognozate pentru întreg județul Prahova.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

accident-rutier-in-gorj-310548.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.