accident-rutier-potigrafu-comuna-gorgota.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe drumul județean care traversează localitatea Măgureni, după ce un minor în vârstă de 15 ani a fost acroșat de un autoturism, potrivit IPJ Prahova.

O persoană a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Victima se pare că era, în momentul producerii accidentului, pe marginea drumului, lângă un autoturism oprit, cu avariile aprinse, în afara părții carosabile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minorul a fost transportat la spital. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.