accident-noaptea-adunati.jpg

Accidentul rutier s-a produs luni seară, pe DN1A, pe raza localității Lipănești, după ce un băiat în vârstă de 12 ani a fost acroșat de un autoturism.

UPDATE Cine este elevul lovit mortal de mașină pe DN 1A, la Lipănești

În urma impactului, băiatul în vârstă de 12 ani a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de la Serviciul de Ambulanță, ajunși la fața locului, au început manevrele de resuscitare, minorul fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accident grav pe DN 1 A, la Lipănești. Elev de 12 ani, lovit de mașină

Din păcate, leziunile suferite de minor au fost incompatibile cu viața. Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul unei traversări neregulamentare.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier, iar în cauză va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.