accident-loloiasca.jpg

Patru autoturisme au fost avariate, duminică seara, într-un accident petrecut pe DN 1B, la Loloiasca, pe sensul Ploiești-Buzău.

Inițial au intrat în coliziune trei autoturisme față - spate, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare.

Vezi și Imagini cu accidentul din Ploiești, de la Olandina. Unul dintre șoferi era beat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul celui de-al patrulea autoturism, care circula din sens opus, a observat coliziunea dintre cele trei mașini, a pierdut controlul direcției și a lovit una dintre mașini.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului surprinse în această dimineață:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.