accident-olandina.jpg

O persoană a fost rănită luni dimineață, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Gh. Doja din Ploiești, în zona ”Olandina”.

Potrivit martorilor, unul dintre șoferi, care circula pe sensul spre Hale, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a acroșat un alt autoturism.

În urma impactului, mașina a fost proiectată în scuarul aferent stației de tramvai, apoi a ricoșat într-o altă mașină parcată pe dreapta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unul dntre șoferi a fost rănit și transportat la spital. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din Florești, depistat cu o alcoolemie la volan de 0,62 mg/l.

Un cititor ne-a trimis imagini de la accident, la scurt timp după producerea impactului:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.