fbpx

accident-olandina.jpg

O persoană a fost rănită luni dimineață, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Gh. Doja din Ploiești, în zona ”Olandina”.

Potrivit martorilor, unul dintre șoferi, care circula pe sensul spre Hale, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a acroșat un alt autoturism.

În urma impactului, mașina a fost proiectată în scuarul aferent stației de tramvai, apoi a ricoșat într-o altă mașină parcată pe dreapta.

Unul dntre șoferi a fost rănit și transportat la spital. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din Florești, depistat cu o alcoolemie la volan de 0,62 mg/l.

Un cititor ne-a trimis imagini de la accident, la scurt timp după producerea impactului:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...

Social
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Intervenție Apa Nova pe strada Cibinului din Ploiești

Miercuri, 20 februarie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 13.00, pe strada Cibinului (in intervalul 10.00 - 11.30 bl. A7, A11, A12, A13, A14, A16, A17,...