accident-pieton-noaptea.jpg

Accident grav, luni seară, pe DN 1 A, în comuna prahoveană Lipănești.

UPDATE Cine este elevul lovit mortal de mașină pe DN 1A, la Lipănești

UODATE: Din păcate, copilul în vârstă 12 ani a decedat. Poliția continuă cercetările, iar în cauză va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova care au ajuns la fața locului au constatat că victima a făcut stop cardio-respirator, motiv pentru care au fost începute manevrele de resuscitare. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Din primele informații, un elev de 12 ani a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa DN 1A prin loc nepermis și fără se asigure.

Victima este inconștientă, are puls și primește îngrijiri medicale de urgență la fața locului, urmând să fie transportată la spital. 

În  cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul se desfășoară alternativ, pe o singură bandă, în zona accidentului.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.