accident_pascani.jpg

Accidentul s-a petrecut pe strada Dumbravei, din Ploiești. 

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că bărbatul ar fi traversat neregulamentar, fără să se asigure, șoferul nemaiputând să îl evite.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, în timp ce bătrânul rănit a fost transportat la spital pentru evaluări și îngrijiri medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii atrag atenția șoferilor, să circule cu prudență, în special în zonele cu vizibilitate redusă, acolo unde apariția pietonilor, în special persoane în vârstă sau copii, nu poate fi evitată în timp util.

accident_pascani.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.