masina-in-scuar-tramvai.jpg

Două autoturisme au fost implicate, luni dimineață, într-un accident petrecut pe strada Gh. Doja din Ploiești, în zona cunoscută drept ”Olandina”.

Din primele informații, unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a acroșat un alt autoturism. În urma impactului a fost proiectat într-un scuar aferent stației de tramvai, apoi a ricoșat într-o altă mașină parcată pe dreapta. Accidentul s-a produs pe sensul spre Hale. 

În urma impactului, unul dntre șoferi a fost rănit și transportat la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima are 24 de ani, este din Florești și avea o alcoolemie 0,62 mg/l.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...