accident-rutier-dn1b-loloiasca.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică noapte, pe DN1B, pe raza localității Loloiasca, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune. 

UPDATE: Potrivit primelor informații de la fața locului, se pare că inițial au intrat în coliziune trei autoturisme față - spate, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare. Conducătorul celui de-al patrulea autoturism, care circula din sens opus, a observat coliziunea dintre cele trei mașini, a pierdut controlul direcției și a lovit una dintre mașini. Din fericire, nicio persoană nu a plecat la spital. Traficul în zonă va fi reluat.

Accidentul rutier s-a produs pe sensul Ploiești - Buzău. În urma impactului două autoturisme au ieșit în afara părții carosabile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. În urma impactului, două persoane au avut nevoie de asistență medicală.

IPJ Prahova a anunțat că traficul rutier se desfășoară alternativ, în zona unde s-a produs accidentul rutier. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.