fbpx

accident-rutier-dn1b-loloiasca.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică noapte, pe DN1B, pe raza localității Loloiasca, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune. 

UPDATE: Potrivit primelor informații de la fața locului, se pare că inițial au intrat în coliziune trei autoturisme față - spate, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare. Conducătorul celui de-al patrulea autoturism, care circula din sens opus, a observat coliziunea dintre cele trei mașini, a pierdut controlul direcției și a lovit una dintre mașini. Din fericire, nicio persoană nu a plecat la spital. Traficul în zonă va fi reluat.

Accidentul rutier s-a produs pe sensul Ploiești - Buzău. În urma impactului două autoturisme au ieșit în afara părții carosabile. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. În urma impactului, două persoane au avut nevoie de asistență medicală.

IPJ Prahova a anunțat că traficul rutier se desfășoară alternativ, în zona unde s-a produs accidentul rutier. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Joi, 21 Februarie 2019
  • De Liliana Maxim Minculescu

Trei autoturisme implicate într-o tamponare pe DN1B

Tamponare în lanț, joi după-amiază, pe DN1B, în zona localității Valea Călugărească. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Trei autoturisme s-au tamponat pe drumul național. În urma...