ceata_3.jpg

Polițiștii prahoveni atrag atenția că se circulă în condiții de vizibilitate redusă, pe mai multe șosele din Prahova.

Un nou accident s-a produs pe Centura de Vest a Ploieștiului, în zona Bărcănești, în apropiere de benzinăria Lukoil, pe fondul nepăstrării distanței în mers, în condiții de ceață.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără fictime omenești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IPJ Prahova atenționeză șoferii care circulă DN1A, zona Vălenii de Munte- Teisani- Izvoarele, asupra faptului că pe alocuri vizibilitatea nu este mai mare de 50m, din cauza ceții.

Aceleași condiții și pe DN1 km 90-96, Campina- ieșire Breaza, ceata densă, pe alocuri vizibilitate redusă până în 50m.

ceata_3.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.