accident-autostrada.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, la kilometrul 38, pe raza localității Gruiu, din județul Ilfov, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.

Centrul Infotrafic  din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat că, ,,pe sensul către Capitală al autostrăzii A3 Ploieşti – Bucureşti, la kilometrul 38 (în zona localității ilfovene Gruiu), a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren”.

În urma impactului, două persoane au suferit leziuni ușoare. Traficul rutier se desfășoară pe banda numărul doi. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.