accident-dn72.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier.

UPDATE: Cinci persoane au fost transportate la spital, pentru asistență medicală de specialitate. 

UPDATE: Potrivit primelor cercetări de la fața locului, accidentul rutier s-a produs pe fondul unei neacordări de prioritate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Potrivit Centrului Infotrafic, circulația rutieră pe DN72 Ploiești - Târgoviște, în zona localității Brătășanca, se desfășoară desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN71, la intersecția cu drumul spre Brătășanca.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul în zonă este dirijat.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.