accident-padina-domnisori-autoturisme.jpg

Accidentul s-a produs joi seară la intersecția străzilor Domnișori și Padina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, o a treia mașină a fost lovită, iar un indicator rutier a fost rupt.

Potrivit IPJ Prahova, două autoturisme s-au tamponat, în urma impactului fiind avariată și o a treia mașină. Tot în urma impactului, unul dintre autoturismele implicate în accident a lovit un indicator rutier.

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie rănită, pentru că la acea oră nu era nimeni pe trotuar. Numai în ultima săptămână în zonă au avut loc mai multe accidente. Oamenii sunt îngroziți. Trebuie urgent ca autoritățile să găsească o soluție pentru reducerea accidentelor rutiere din această intersecție”, s-a plâns un locuitor din zonă, care ne-a transmis imagini de la locul accidentului.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

accident-rutier-padina.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.