fbpx

WhatsApp Image 2018-11-21 at 20.37.09.jpeg

Teribilul accident de miercuri seara, în care trei pesoane au fost ucise de un șofer aflat sub influența alcoolului, s-a produs în localitatea Ovidiu din județul Constanța. 

Un SUV Mercedes ML, condus de un bărbat de 33 de ani din oraşul Negresti-Oaş, judeţul Satu Mare, a ajuns pe contrasens, pe podul de la Ovidiu unde a lovit un Hyundai care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat. Șoferul a încercat să scape de polițiști, ascunzându-se sub pod. Aceștia l-au găsit însă destul de repede, la aproximativ 300 de metri de locul accidentului.

Inițial polițiștii comunicaseră că sunt trei mașini implicate în accident, revenind apoi cu informația că doar două au intrat în coliziune.

Două femei (31 și 61 de ani) și-au pierdut viața, și asta pentru că medicii au făcut eforturi disperate să resusciteze o a treia victimă, un copil de trei ani. Din păcate, eforturile au fost zadarnice.

Șoferul a fost reținut, polițiștii deschizându-i dosar penal pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența alcoolului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg