WhatsApp Image 2018-11-21 at 20.37.09.jpeg

Teribilul accident de miercuri seara, în care trei pesoane au fost ucise de un șofer aflat sub influența alcoolului, s-a produs în localitatea Ovidiu din județul Constanța. 

Un SUV Mercedes ML, condus de un bărbat de 33 de ani din oraşul Negresti-Oaş, judeţul Satu Mare, a ajuns pe contrasens, pe podul de la Ovidiu unde a lovit un Hyundai care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat. Șoferul a încercat să scape de polițiști, ascunzându-se sub pod. Aceștia l-au găsit însă destul de repede, la aproximativ 300 de metri de locul accidentului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițial polițiștii comunicaseră că sunt trei mașini implicate în accident, revenind apoi cu informația că doar două au intrat în coliziune.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Două femei (31 și 61 de ani) și-au pierdut viața, și asta pentru că medicii au făcut eforturi disperate să resusciteze o a treia victimă, un copil de trei ani. Din păcate, eforturile au fost zadarnice.

Șoferul a fost reținut, polițiștii deschizându-i dosar penal pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența alcoolului.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...