maria-grapini-o-comite-si-de-craciun-ce-gafa-gramaticala-a-mai-facut-europarlamentarul-video-264617.jpg

Incidentul s-a petrecut luni în București, taxiul în care se afla fiind lovit de un alt autoturism.

Maria Grapini a postat pe facebook: 

"Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtăşesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniştesc, o fac!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Azi când mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident! Eram în taxi şi brusc, o maşină a vrut să întoarcă pe loc nepermis şi ne-a lovit în plin! Taxiul a fost făcut zob!

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Nu ştiu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi şi la cap! Am plecat la emisiune cu maşina unui domn care era în trafic, nu ştiu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care am trecut dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post!”

Pentru că accidentul nu s-a soldat cu victime, iar vestea s-a răspândit rapid pe net, internauții au trecut la comentarii ironice:

”Ne bucurăm pentru că îngerul dumneavoastră a fost la post, dar nu înțelegem unde era al telespectatorilor.”

”Dacă înainte de sperietură aveați grave probleme de exprimare, zguduiala a avut consecințe? Și dacă da, în ce sens?”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...