62002438.jpg

O adolescentă de 17 ani a murit, iar alți doi tineri de 19, respectiv 35 de ani au fost grav răniți în urma unui cumplit accident produs luni seară pe DN 1, în zona Movila Vulpii.

Din primele cercetări a rezultat că un autoturism a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal cu o altă mașină care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre mașini s-a răsturat pe câmp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bilanțul este tragic: o tânără de 17 ani a murit, un băiat de 19 ani a suferit multiple traumatisme, iar un alt bărbat, de 35 de ani, a suferit traumatisme la torace şi şold.

Traficul rutier a fost blocat pe un sens aproape două ore. (foto: prahova-news.ro)

VIDEO Imagini de la locul accidentului și declarațiile martorilor: (sursa: FAcebook/Prahova-news)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.