ambulanta-noaptea1.jpg

O minoră a fost lovită de mașină pe DJ 100C, în comuna Fulga. Din primele informații, eleva a coborât dintr-un microbuz și a încercat să traverseze strada, când a fost acroșată de un autoturism.

Victima a fost transportată la spital, fiind, se pare, în afara oricărui pericol.

Acesta este al treilea accident produs în ultimele 12 ore în Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că azi-noapte un șofer de tir a murit după ce a intrat cu camionul într-o farmacie de pe marginea DN 1 B, la Valea Călugărească, iar în această dimineață, patru mașini au fost implicate într-un accident în lanț, petrecut pe DN 1, la Românești (detalii AICI)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.