dn1-iarna.jpg

O ploieșteancă a postat imagini surprinse azi-noapte pe DN 1, între București și Ploiești. Drumul era acoperit cu zăpadă, deși Prahova se afla sub cod galben de ninsori. Explicația oficialilor: sunt doar patru mașini de intervenție, din necesarul de opt.

VIDEO AICI Comentariul șoferiței a fost următorul:

”Ninge! Ora 2.00. DN1 între Otopeni și Ploiesti. 
Tronsonul Ilfov se acționează cu 2 utilaje . 
Tronsonul PRAHOVA: ZERO utilaje ! 
Domnilor drumari , NINGE! 
Așa arata DN1 ! Indolenta absoluta!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deszăpezirea pe drumurile naționale din Prahova este efectuată de asocierea dintre firmele Anastamar Construct SRL – SC Itaro SRL.

În districtul Bărcănești, care răspunde atât de deszăpezirea DN 1 Ploiești-limită Ilfov, cât și de DN 72, se acționează cu patru utilaje, urmând ca până la sfârșitul săptămânii să fie aduse încă patru mașini.

”La această oră (n.r. 10:30) toate sectoarele de drumuri naționale sunt la negru”, susține șeful Secției Drumuri Naționale Ploiești, Ionel Ciobanu.

Șoferii sunt sfătuiți să circule prudent și să-și doteze mașinile cu anvelope de iarnă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.