mountain-2791286_960_720.jpg

Prahova se află până diseară sub cod galben de precipitații. Dacă la Ploiești ninsoarea de peste noapte s-a transformat la prima oră în lapoviță și ploaie, în regiunile de munte ninge abundent, iar la altitudini mari este viscol.

Potrivit IJP Prahova, pe DN 1, de la Sinaia până la limita cu județul Brașov s-a depus deja pe carosabil un strat de 1-2 cm de zăpadă, ca și pe DN 1 A, de la Măneciu până dincolo de Cheia.

Pe celelalte drumuri naționale din Prahova plouă abundent, fiind pericol de acvaplanare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ploiești traficul se desfășoară în condiții de iarnă, majoritatea drumurilor principale fiind aglomerate. Ca să străbați orașul pe axa nord-sud este nevoie de cel puțin 30 de minute.

Șoferii sunt sfătuți să circule prudent și să-și doteze mașinile cu anvelope de iarnă.

Vom reveni cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.