accident-valea-calugareasca.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică noaptea, după ce conducătorul unui tir a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu mașina de mare tonaj într-o farmacie.

UPDATE: Șoferul de tir care a provocat accidentul a decedat. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Citește și: Șoferul de tir care a provocat un accident pe DN1B, la Valea Călugărească, a decedat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile, susținând că tir-ul a intrat într-o farmacie. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Echipaje ale ISU Prahova sunt prezente la fața locului pentru asigurarea zonei, dar se intervine și cu o autospecială de la descarcerare. Se pare că șoferul tirului este rănit grav, potrivit primelor informații. Acesta ar fi încarcerat.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.