fbpx

646x404 (1).jpg

Situaţie neobişnuită în judeţul Ialomița. Doi poliţişti au fost amendați de un procuror, după ce agenţii de la rutieră l-au amendat pentru depășirea vitezei regulamentare și i-au luat talonul şi plăcuţele de înmatriculare pentru că avea ITP-ul expirat. Magistratul i-a sancţionat pe cei doi pentru că l-ar fi reţinut prea mult şi astfel a întârziat la muncă.

Cei doi polițiști l-au oprit în trafic pe procuror după ce acesta a depășit limita de viteză. La verificarea actelor, agenții au observat cî mașina magistratului nu avea inspecția tehnică periodică valabilă, așa că i-au reținut talonul, plăcuțele de înmatriculare și l-au amendat cu 2.200 de lei. Acela ar fi fost momentul în care procurorul le-a spus agenților că nu au niciun drept să-l sancționeze și că se grăbește către locul de muncă. (VIDEO AICI)

Magistratul le-a mai spus agenților că trebuie să îl ducă la Parchet cu autospeciala de Poliție deoarece el nu mai putea folosi mașina fără plăcuțe de înmatriculare, lucru pe care polițiștii l-au refuzat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat procurorul l-a sunat pe superiorul celor doi agenți, acesta venind la fața locului din timpul liber. Șeful de post l-a dus apoi personal pe magistrat la locul de muncă.

După acest incident, magistratul a semnat o ordonanță prin care cei doi polițiști de la rutieră sunt amendați cu 5.000 de lei fiecare pentru că l-ar fi împiedicat pe procuror în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Agenții au contestat amenda și așteaptă acum ca un judecător să o anuleze sau să o modifice.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg