dj236.jpg

Veste bună pentru șoferii care ajung în zona centrelor comerciale, de la ieșirea din Ploiești spre Brașov. Aceștia nu vor mai întâlni camioane în zona interesecției cu centura de vest, de la benzinăria Lukoil, unde se produc frecvent accidente rutiere grave.

Astfel, traficul greu va fi deviat de pe DN 1 - centura de vest pe DJ 236, drumul din spatele mall-ului Ploiești Shopping City, apoi pe pasarela de peste DN 1 aflată la 500 de metri de magazinul Metro. 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat, vineri, că a fost primit avizul Poliției pentru o astfel de măsură, care va fi implementată etapizat până la 1 decembrie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, aleșii au aprobat alocarea sumei de 550.000 de lei pentru lucrări de semnalizare rutieră privind devierea traficului greu din zonă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.