accident-soseaua-vestului.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri dimineață, pe Șoseaua Vestului din Ploiești, la intersecție cu strada Deltei, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Din cauza accidentului, circulația tramvaielor a fost blocată.

UPDATE: Evenimentul rutier, potrivit IPJ Prahova, nu s-a soldat cu victime, fiind vorba despre o tamponare. 

Tramvaiele nu au circulat, vineri dimineață, în ambele sensuri pe Șoseaua Vestului, la intersecție cu strada Deltei, ca urmare a unui accident rutier.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului ai fost echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță, precum și o autospeciale de pompieri. Din fericire, nicio persoană nu a plecat la spital.

7c00400d-8cc6-463c-94c7-a8d3560dc9b6.jpg

4aac802f-a716-463d-873c-63f7752e13e0.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.