hepta_3930440-1920x1280.jpg

Modelul se numește LiveWire, iar lansarea este programată pentru anul viitor.Designul se apropie mai mult de un model sport și mai puțin de clasicele modele ale mărcii.

Abia în ianuarie 2019, compania va dezvălui prețul primului model electric și tot atunci se vor putea primi și primele precomenzi.

Ceea ce au anunțat oficialii Harley Davidson sună promițător: bateria va putea fi încărcată în 30 – 60 de minute, cu o autonomie de 209 kilometri, iar zgomotul autentic al motocicletelor Harley Davidson va fi produs de niște sintetizatoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu alte cuvinte, zgomotul va veni din boxe, nu din motor, însă avantajele motorului electric ar trebui să fie mai presus decât acest amănunt.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

sursa life.ro foto hepta

hepta_3930440-1920x1280.jpg

hepta_3930434-1160x773.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.