img.jpg

Accidentele cu victime, produse în localități, pe trecerile de pietoni, nu încetează să șocheze. Cu toate că imaginile consecințelor sunt teribile, nimic nu pare să-i pondereze pe amatorii de viteză.

Un şofer de 26 de ani, care circula cu viteză, a intrat în plin în femeia care împingea căruciorul copilului. Accidentul a avut loc în apropierea Tribunalului Suceava şi a fost surprins de camere de supraveghere ale instituţiei. 

Șoferul vinovat: ”Am văzut-o prea târziu. Veneam pe prima bandă, doamna a ieșit dintre mașini, am știut că nu pot frâna, am vrut s-o evit pe partea dreaptă, pe banda asta și a sărit în fața mea și atât, asta a fost. Îmi pare rău...”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mama a primit primele îngrijiri chiar pe asfalt, de la doi medici care treceau întâmplător prin zonă, care din nefericire nu au putut face minuni pentru tânăra jandarmeriță.

Conform digi24, jandarmerița de 40 de ani, era ofiţer la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni. Copilul ei a fost internat la Terapie Intensivă, cu leziuni grave. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Suceava.

sursa info/video digi 24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Bărbat lovit de autobuz în comuna Berceni

Dacă vă făceați impresia că vremea rea reduce numărul de accidente cu victime, în special cu pietoni, vă înșelați. În această după amiază, un bărbat a fost acroșat de un autobuz. Incidentul s-a...