fbpx

img.jpg

Accidentele cu victime, produse în localități, pe trecerile de pietoni, nu încetează să șocheze. Cu toate că imaginile consecințelor sunt teribile, nimic nu pare să-i pondereze pe amatorii de viteză.

Un şofer de 26 de ani, care circula cu viteză, a intrat în plin în femeia care împingea căruciorul copilului. Accidentul a avut loc în apropierea Tribunalului Suceava şi a fost surprins de camere de supraveghere ale instituţiei. 

Șoferul vinovat: ”Am văzut-o prea târziu. Veneam pe prima bandă, doamna a ieșit dintre mașini, am știut că nu pot frâna, am vrut s-o evit pe partea dreaptă, pe banda asta și a sărit în fața mea și atât, asta a fost. Îmi pare rău...”

Mama a primit primele îngrijiri chiar pe asfalt, de la doi medici care treceau întâmplător prin zonă, care din nefericire nu au putut face minuni pentru tânăra jandarmeriță.

Conform digi24, jandarmerița de 40 de ani, era ofiţer la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni. Copilul ei a fost internat la Terapie Intensivă, cu leziuni grave. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Suceava.

sursa info/video digi 24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Joi, 21 Februarie 2019
  • De Liliana Maxim Minculescu

Trei autoturisme implicate într-o tamponare pe DN1B

Tamponare în lanț, joi după-amiază, pe DN1B, în zona localității Valea Călugărească. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Trei autoturisme s-au tamponat pe drumul național. În urma...