img (1).jpg

Mamă şi bebeluş, spulberaţi pe trecerea de pietoni la Suceava.

Tragedia s-a produs, astăzi, 14 noiembrie, în jurul orei 13.20, chiar în faţa Palatului de Justiţie.

Irina Airinei traversa un bulevard aglomerat, pe trecerea de pietoni, împingând căruţul în care se afla copilul ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La un moment dat, un şofer vitezoman, aflat la volanul unui autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Constanţa, a lovit-o în plin pe femeie şi căruţul în care se afla bebeluşul.

Femeia a murit, iar bebelușul este în comă. Victima lucra ca purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Șoferul, de 26 de ani, are dosar penal pentru ucidere din culpă.

Detalii pe observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.