accident.jpg

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat noaptea trecută un accident soldat cu moartea unei femei și rănirea gravă a alteia.

Accidentul s-a produs într-un sat din Suceava, la volan aflându-se un preot, care a fugit de la locul faptei.

Potrivit digi24.ro, poliţiştii l-au găsit pe șofer acasă şi au constatat că băuse. Aparatul alcooltest a arătat un rezultat de 0,88.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Preotul este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Festival coral de colinde la Vălenii de Munte

În Protoieria Vălenii de Munte, a avut loc sâmbătă a VI a ediție a festivalului național coral de colinde LERU-I LER. Festivalul, organizat de Protoieria Vălenii de Munte, Consiliul local și...