4bcab531-fac3-423f-bd18-e22f9cb94397.jpg

Traficul rutier este îngreunat, marți seară, pe DN1B, pe raza localității Bucov, după ce două autoturisme și un tir au intrat în coliziune.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, precum și o autospecială a ISU Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Medicii de la Serviciul de Ambulanță au anunțat că în accidentul rutier sunt implicați trei adulți și un copil care prezintă leziuni minore.

Potrivit IPJ Prahova, traficul se desfășoară pe câte o bandă pe sens. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

07b5cac2-bbdd-49f8-953e-20da7fe7c5e6.jpg

4f4d1fa2-043b-455c-bfa5-74096778f737.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.