fbpx

accident-semn-685x320.jpg

Un pieton a fost lovit de un autoturism după o traversare neregulamentară pe DN1B, în localitatea Loloiasca.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, accidentul s-a petrecut în jurul orelor 15.00 iar traficul rutier în zonă nu a fost afectat. Femeia lovită de autoturism a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Satul Loloiasca este renumit pentru tragediile petrecute aici din cauza neatenției, atât din partea șoferilor cât și a pietonilor. 

Cel mai recent accident cu victime a avut loc în luna septembrie, când o fetiță de 10 ani a fost acroșată mortal de un tir. Ulterior, Primăria Tomșani și-a propus amplasarea unei pasarele pietonale în zonă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Joi, 21 Februarie 2019
  • De Liliana Maxim Minculescu

Trei autoturisme implicate într-o tamponare pe DN1B

Tamponare în lanț, joi după-amiază, pe DN1B, în zona localității Valea Călugărească. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Trei autoturisme s-au tamponat pe drumul național. În urma...