accident-semn-685x320.jpg

Un pieton a fost lovit de un autoturism după o traversare neregulamentară pe DN1B, în localitatea Loloiasca.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, accidentul s-a petrecut în jurul orelor 15.00 iar traficul rutier în zonă nu a fost afectat. Femeia lovită de autoturism a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Satul Loloiasca este renumit pentru tragediile petrecute aici din cauza neatenției, atât din partea șoferilor cât și a pietonilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai recent accident cu victime a avut loc în luna septembrie, când o fetiță de 10 ani a fost acroșată mortal de un tir. Ulterior, Primăria Tomșani și-a propus amplasarea unei pasarele pietonale în zonă.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.