accident-semn.jpg

Șapte autovehicule au fost implicate într-un accident în lanț pe DN1, în zona localității Bănești în această dimineață, în jurul orelor 10.30.

UPDATE: 12.50

Traficul a fost reluat în condiții normale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: 11.00

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Traficul rutier pe coborâre va fi deviat prin Urleta - Băicoi.

UPDATE: 10.50

Potrivit ISU Prahova, în accident au fost implicate 8 mașini (o ambulanță privată din HUNEDOARA) cu 15 persoane implicate. Două dintre persoane necesită îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital.

Știrea inițială:

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, accidentul s-a petrecut pe sensul de coborâre al DN1 și ar fi vorba de două victime. 

La fața locului se intervine cu o autospecială de pompieri și trei mașini SMURD. Sensul de mers spre Ploiești este blocat total, circulația efectuându-se dirijat pe celălalt sens. 

Vom reveni cu amănunte!

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.