accident-lipanesti.jpg

Un accident rutier care s-a produs din cauza unui animal lăsat nesupravegheat pe marginea drumului a avut loc luni seara în jurul orei 20.30 pe DN 1B, în Prahova. 

Accidentul s-a produs între localitățile Mizil și Loloiasca, pe sensul de mers către Ploiești, potrivit IJP Prahova.

Conform primelor informații, un autoturism a acroșat un cal care se afla pe carosabil. Din fericire nu sunt persoane rănite și nu sunt probleme de trafic. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză se fac cercetări, iar proprietarul animalului lăsat liber va fi tras la răspundere de îndată ce va fi identificat.

foto ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.