accident-dn1-poiana-tapului.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN1, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier a avut loc în zona Poiana Țapului. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Cel mai probabil accidentul rutier s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, o persoană a fost rănită. IPJ Prahova a anunțat că nu sunt probleme legate de trafic.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. foto - Arhivă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.