accident-plaiesilor.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă, la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. 

O persoană a sunat la 112 și  a alertat autoritățile. La fața locului s-au prezentat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și mai mulți pompieri militari.

Potrivit primelor cercetări, accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, în condițiile în care semaforul din zonă nu funcționează, 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Chiar trebuie să moară cineva în intersecția asta ca să se facă ceva?”, s-a întrebat un cititor al Observatorulph.ro, care ne-a transmis imagini de la locul accidentului.

„Semaforul de pe strada Rudului, pe trotuar cu Colegiul Economic Virgil Madgearu, este măcinat la baza 1/2 din el”, a mai scris cititorul Observatorulph.ro

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.